Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NURUL IZZAH MEROYAN, MACAI DESAK MINTAK PAROL!!!

SEMUT HITAM
NURUL IZZAH MEROYAN, MACAI DESAK MINTAK PAROL!!!
Hahaha!!! Nampak gayanya isu Parol yang diberikan oleh Jabatan Penjara Malaysia kepada Dr. Khir Toyo tu bukan sahaja memberi tekanan kepada Guan Eng. Tapi juga kepada keluarga Si Ketua Penipu ni.

Semenjak berita mengenai pembebasan Dr. Khir Toyo melalui Parol semalam, rata - rata Macai Haprak Si Ketua Penipu tu mula berkokok dan cuba nak membebaskan Si Peliwat tu dari penjara.

Ingat ye! Yang buat desakan supaya Si Ketua Penipu tu juga diberikan Parol bukan orang lain. Tapi mereka terdiri daripada kalangan Macai Haprak Pakatan tu sendiri seperti Suara Rakyat ni.

Maka respon yang diberikan oleh Si Nurul Izzah berhubung desakan yang dibuat oleh Macai Haprak tu dilihat agak mengecewakan apabila keluarga Si Nurul Izzah tu sendiri menolaknya.

Desakan Macai Pakatan
Alasan yang diberikan oleh Si Nurul Izzah, pembebasan melalui Parol itu hanya akan membuktikan bahawa Si Ketua Penipu tu benar - benar didapati bersalah oleh pihak mahkamah.
“Kes kita jelas, beliau (Anwar) tidak bersalah. Memang ada permohonan dibuat ekoran kegagalan mahkamah mempertahankan keadilan.
“Kita dah hantar buat kali kedua tetapi kita turut mendesak kepada penjara dan kerajaan kerana masih tidak ada jawapan rasmi menolak permohonan tersebut,” katanya.
Itu pandangan dan pendirian Si Nurul Izzah yang mendakwa KONONnya dengan pengampunan DiRaja, Si Ketua Penipu tu dapat diberikan gambaran sebagai seorang 'Mangsa Politik'.

Dalam erti kata lainnya, Si Nurul Izzah dan keluarga Si Ketua Penipu tu awal - awal lagi dah menolak desakan dan pandangan yang diberikan oleh Macai Haprak Pakatan tu secara terbuka.

Tapi, bagaimana pulak dengan pandangan yang diberikan oleh Rafizi berhubung isu permohonan pengampunan DiRaja ni? Adakah Si Rafizi tu juga MENIPU dalam kenyataannya?
“Anwar tidak akan mengemukakan permohonan Pengampunan Diraja kerana Anwar tidak bersalah,” itu kata Rafizi dalam sidang media di Ibu Pejabat PKR pada 23 Februari 2015, juga dipetik dari portal FreeMalaysiaToday.
Nah! Sekarang Si Nurul Izzah tu perlu jelaskan, apa asas Si Rafizi tu berkata sedemikian jika benar dia rasa pengampunan DiRaja tu boleh membuktikan yang Si Ketua Penipu tu BUKAN seorang PELIWAT?

Dan apa yang lebih penting, Si Nurul Izzah dan keluarga Si Ketua Penipu tu perlu terlebih dahulu membetulkan kenyataan yang dibuat oleh Ketua Peguam yang membela Si KetuaPenipu tu. Diorang pun mengakui bahawa LIWAT tu benar - benar belaku!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.