Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAFIZI MENGAMUK JADI BAHAN LAWAK!!!

SEMUT HITAM
RAFIZI MENGAMUK JADI BAHAN LAWAK!!!
Hehehe!!! Haduhai. Kesian pulak tengok Si Rafizi ni. Beria - ia dia mengamuk bila dapat tahu kirim dalam 'Whatsapp Group' tu mula menjadi bahan lawak dikalangan rakyat Malaysia ketika ini.

Dengar katanya, Si Rafizi ni meroyan sampai habis semua fail dia baling ke dinding. Dah tak pasal - pasal je fail dan dinding tu pulak yang jadi mangsa diatas ke-BODOH-an diri dia sendiri.

Jika sebelum ini, sewaktu memperkenalkan manifesto Pilihan Raya Umum Pakatan Haramjadah tu, Si Rafizi tu membuat teori kononnya harga barang boleh turun jika harga minyak turun.

Tapi realitinya hari ini, teori yang diguna-pakai oleh Si Rafizi tu ternyata meleset dan berjaya dibuktikan tidak benar sama sekali apabila harga minyak di Malaysia terus mengalami penurunan.

Namun, sehingga ke hari ini, Si Rafizi tu masih lagi belum memberi sebarang komen mengenai perkara tersebut. Bahkan, sewaktu harga minyak turun bulan lepas pun dia tak jawab.

Mungkin sebab itu ahli - ahli dalam satu 'group whatsapp' penyokong di kawasan Parlimen Pandan (Pandan Supporters) tu tampil bertanyakan isu tersebut kepada Si Rafizi tu secara terbuka.


Malangnya, jawapan yang mereka perolehi memang sangat mengecewakan. Sebab itulah Si Rafizi tu terus diserang sedemikian rupa dan membuatkan dia keluar meninggalkan group tersebut.

Tapi, ini bukan kali pertama kita dengar cerita yang Si Rafizi tu mengamuk sakan apabila perkara Negatif yang ada kaitan dengan dia menjadi Viral kalangan pengguna laman media sosial.

Sebaliknya sebelum ini, pendedahan mengenai jumlah duit simpanan dalam akaun Tabung Haji Si Rafizi yang dianggarkan mencecah hampir RM 500 ribu juga membuatkan dia hilang akal.

Mungkin Si Rafizi tu tak menyangka perkara sedemikian boleh menimpa diri dia sendiri sedangkan selama hari ini dia dok buat benda yang sama terhadap orang lain. Si Rafizi tu mungkin tidak sedar, itu adalah Khifarah yang perlu dia tanggung diatas perbuatan dia sendiri!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.