Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SEJAK ADA "KIBLAT" BARU, ANWAR MAKIN TENAT???

SEMUT HITAM
SEJAK ADA "KIBLAT" BARU, ANWAR MAKIN TENAT???
Wah!!! Memang betul - betul macam Lalang puak - puak Parti Keluarga Rosak ni. Mentang - mentang la sekarang ni diorang ada 'Kiblat' baru, nasib Si Ketua Penipu tu pun turut diabaikan.

Dengar katanya, Si Ketua Penipu yang sedang menjalani hukuman penjara di Sungai Buloh semakin 'tenat' dan telah dihantar ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk mendapatkan rawatan.

Menurut sumber yang diperolehi, Si Ketua Penipu tu telah dimasukkan ke HKL sekitar jam 5.30 petang semalam untuk mendapatkan rawatan lanjut selepas sering kali mengadu sakit.

Walau bagaimanapun, sumber yang melaporkan itu tak pulak mendedahkan sakit apa yang dihadapi oleh Si Ketua Penipu sehingga terpaksa mendapatkan rawatan dengan segera itu.
Utaranews turut melaporkan keadaan Si Ketua Penipu tu semakin tenat...
- klik sini
Seperti yang diketahui, Si Ketua Penipu tu sebelum ini sering mengadu sakit bahu disebabkan luka lamanya dan sakit belakang disebabkan kerana faktor usia yang semakin berusia.

Dengan kemasukan Si Ketua Penipu tu ke HKL bagi mendapat rawatan susulan, jelas menunjukkan Kerajaan melalui Jabatan Penjara prihatin dan ambil kisah terhadap kesihatan bekas ketua pembangkang itu.

Ini sekaligus menafikan tuduhan-tuduhan puak pembangkang, yang mengatakan kerajaan tidak prihatin dan bertindak kejam dengan tidak membenarkan rawatan diberikan ke atas Anwar.

Tapi, tak heran juga sekiranya tindakan Si Ketua Penipu tu masuk ke Hospital dalam keadaan sekarang ni kerana terdesak nak meraih sokongan Simpati Murahan dari kalangan rakyat.

Hakikatnya, memang Si Ketua Penipu tu sejak akhir - akhir ni dah semakin dilupakan oleh rakyat. Dan tak ketinggalan oleh puak - puak Pakatan Haprak tu sendiri. Nak pulak selepas diorang menandatangani deklarasi. Semua orang dok tumpu pada itu je!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.