Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERKEJUT MAK JANDA AJAK TERJEBAK "MAKSIAT"!!!

SEMUT HITAM
TERKEJUT MAK JANDA AJAK TERJEBAK "MAKSIAT"!!!
Hah! Korang jangan salah faham pulak. Dalam hukum Islam, mengajak orang lain buat dosa ni pun boleh dianggap sebagai satu 'Maksiat'. Boleh jatuh hukum Syubhah atau Syubahat.

Tapi, mungkin dek kerana tak tahan nak tanggung dosa sendiri, maka sebab itu Si Mak Janda ni pun terpaksa ajak Pencacai Pakatan Haprak tu tumpang dosa yang dia dah buat sebelum ini.

Dan perkara sedemikian rupa bukannya kali pertama berlaku. Sebaliknya dah banyak kali perkara yang sama diulang - ulang oleh pemimpin dikalangan puak - puak Pakatan Haprak ni.

Asal ada je yang kena saman kerana menabur fitnah dan perlu menjelaskan pampasan, sudah pasti diorang akan ajak rakyat untuk terjebak sama menanggung dosa yang telah dilakukannya.

Padahal yang buat fitnah tu bukannya rakyat. Tapi diorang sendiri yang cari penyakit. Jadi, kenapa pulak bebanan dosa yang diorang dah buat tu perlu dipikul oleh mereka yang tak terlibat?

Kalau sebelum ini, Presiden parti Kuali tu merayu supaya orang ramai membantu dia untuk menjelaskan pampasan kerana bersalah menabur fitnah terhadap Bekas Timbalan Pengarah SPR.

Kali ini, giliran Si Mak Janda, anak kepada Si Ketua Penipu tu pulak buat benda yang sama. Dia pun sibuk dok merayu orang ramai supaya sama - sama menanggung dosa yang telah dilakukan.

Daripada sibuk nak bagi derma kepada Si Mak Janda ni untuk menanggung dosa yang telah dilakukan, baik duit tu korang bagi derma kepada anak - anak Yatim. Atau pun orang susah. Ada jugak faedahnya daripada nak menanggung dosa Fitnah yang dibuat oleh Si Nurul Izzah ni!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.