Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CERITA PASAL BAJU PUN BOLEH BUAT DIORANG "GHAIRAH"!!!

SEMUT HITAM
CERITA PASAL BAJU PUN BOLEH BUAT DIORANG "GHAIRAH"!!!
Inilah masalahnya bila ada yang tak mampu nak kawal 'Nafsu' didalam diri masing - masing. Akhirnya, keghairahan yang ditonjolkan hanya sekadar mem-BODOH-kan diri sendiri.

Tapi, perkara sedemikian memang tidak perlu nak dipertikaikan lagi kerana ianya sudah menjadi lumrah dikalangan mereka. Nak pulak yang berfikiran 'Jumud' dikalangan Pakatan Haprak tu.

Kalau sebelum ini, kita dah dedahkan mengenai corak pemikiran Longkang puak - puak Pengampu dan Pentaksub bontot DAPigs tu apabila gambar Hadi Awang dan Perdana Menteri tersebar.

Memang macam - macam persepsi yang dilemparkan oleh puak - puak Pencacai bontot DAPigs tu berikan. Terutama sekali dikalangan mereka yang menjadi 'Pengkhianat' PAS. Antaranya:
"Kata mereka, dua orang pemimpin tu sekarang ni sedang dalam keadaan 'Terdesak' sehingga terpaksa menggunakan idea 'Basi' untuk menaikkan nama mereka dalam persada Politik tempatan.

"Kononnya bagi mereka, tindakan yang dilakukan oleh dua orang pemimpin yang sanggup duduk diatas satu pentas demi perpaduan Umat Islam tu hanya setakat nak cari 'Publisiti Murahan'." - seterusnya...
Tapi, ada yang anggap persepsi tu hanya sekadar ciptaan semata - mata. Habis, bagaimana pulak dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh Naib Presiden PAS ni? Adakah ianya ciptaan juga?
“Bagi mereka yang cemburu kepada kehadiran Tuan Guru Presiden di pentas Multaqa, mengharapkan Tuan Guru Presiden Pas menerima pelawaan Datuk Seri Najib untuk bersama dengan Umno.


“Tiba-tiba berlaku sebaliknya. Oleh kerana tidak ada modal untuk belasah Tuan Guru, maka baju sedondong yang dijadikan hujah, untuk memburukkan Tuan Guru Presiden,” katanya dalam kemas kini status di Facebook, hari ini.
Nah! Korang bayangkan la macam mana punya Jumud pemikiran puak - puak Pentaksub dan Pengampu DAPigs tu. Sampai tahap, baju pun boleh jadi bahan modal untuk diorang Politik-kan.

Pokok pangkalnya, puak - puak Pentaksub dan Pengampu bontot DAPigs tu memang benci melihat usaha ke arah perpaduan Umat Islam ni menjadi kenyataan. Sebab diorang tau, ianya hanya akan menyusahkan 'Abang Besar' diorang untuk merampas kuasa!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.