Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1.2 BILIION BUKTI ke-NYANYUK-kan KIT SIANG!!!

SEMUT HITAM
1.2 BILIION BUKTI ke-NYANYUK-kan KIT SIANG!!!
Heh! Tak perlu orang lain nak beritahu Si Kit Siang ni bahawa usia dia semakin senja. Dah nak masuk malam dah umur Si Kit Siang ni. Ramai rakan - rakan dia semuanya dah 'ke dalam'.

Tinggal la dia seorang yang masih lagi terkial - kial mencari jalan keluar dari kesesatan yang dicipta sejak awal penubuhan parti serpihan PAP yang ditinggalkan oleh Mendiang Lee Kuan Yew.

Akhirnya, Si Apek Kit Siang ni mengakui juga bahawa ke-NYANYUK-kan dia tu merupakan satu senjata ampuh yang mampu menewaskan keghairahan dia untuk memegang tampuk kuasa.

Biarpun sebelum ini Si Apek Kit Siang tu kata, partinya akan mengambil tindakan, tapi sampai ke hari ini, rakyat masih lagi tertunggu - tunggu langkah yang sepatutnya diambil oleh DAPigs.

Dalam satu kenyataan yang disiarkan melalui laman portal lidah rasmi DAPigs tu sebelum ini, Si Apek Kit Siang tu mengakui bahawa isu berkaitan dengan 1.2 billion Dana Israel tu tak boleh selesai.

Katanya, DAPigs masih lagi 'BUNTU' untuk menjawab isu yang telah didedahkan oleh Bekas Pegawai Khas Lim Guan Eng sebelum ini. Mereka tidak tahu bagaimana mahu menjelaskannya kepada rakyat.
“Penipuan terbaru terhadap DAP adalah berkaitan tuduhan kononnya Israel memberi tawaran RM1.2 bilion untuk membuka pangkalan tentera laut di Port Dickson.

"Mengapa mereka mahukan pangkalan berkenaan di sebuah kawasan resort di Port Dickson, saya sendiri tidak dapat menghadamnya.


“Tetapi penipuan demikian memberi kesan besar. Bagaimana kita harus menepisnya? Bagaimana kita harus mematahkannya?,” katanya.
Nah! Itu membuktikan yang Si Apek Kit Siang ni dah NYANYUK. Bukan ke sebelum ini, dia jugak yang lantang kata DAPigs akan mengambil tindakan terhadap pihak yang mendedahkan isu tersebut?

Usah cerita la pasal isu tu Tak Masuk Akal. Pokok pangkalnya, kenapa sehingga hari ini puak - puak DAPigs tu masih tak ambik tindakan dan memfailkan saman terhadap Mohamed Razali?

Sehingga hari ini, DAPigs masih lagi memberikan pelbagai alasan bagi menangguhkan tindakan demi membuktikan bahawa ianya hanya sekadar FITNAH semata - mata. Sekaligus, tindakan DAPigs itu membuktikan mereka Kecut Buah Kerandut untuk failkan saman!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.