Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AHLI PARLIMEN PONDAN KECUT SAHUT CABARAN!!!

SEMUT HITAM
AHLI PARLIMEN PONDAN KECUT SAHUT CABARAN!!!
Heh! Ramai dikalangan pengguna dilaman media sosial masih lagi tertanya - tanya, kenapa Si Ahli Parlimen Pondan ni terus sibuk nak mempertikaikan isu berkaitan dengan Tabung Haji?

Bagi mereka, tindakan yang dilakukan oleh Si Ahli Parlimen Pondan itu bukan lagi dianggap sebagai satu pendedahan untuk menjaga kepentingan rakyat. Sebaliknya untuk menutup kemaluan dia sendiri.

Semuanya hanya kerana semata - mata akaun milik Si Ahli Parlimen Pondan yang mempunyai duit simpanan mencecah hampir sebanyak RM 500 RIBU didedahkan kepada umum.

Pendedahan itu membuatkan Si Ahli Parlimen Pondan tu hilang kemaluan sehingga menyebabkan dia meroyan macam orang hilang akal. Katanya, habis fail - fail dibalik ke dinding.

Mungkin Si Ahli Parlimen Pondan tu tak menyangka bahawa jumlah duit yang dia miliki dalam simpanan Tabung Haji itu boleh terdedah kepada umum. Dia ingat, dia sorang je yang boleh buat.

Maka sebab itu ramai yang berpendapat, kenyataan - kenyataan yang dibuat oleh Si Ahli Parlimen Pondan tu hanya disebabkan dorongan untuk membalas dendam, bukan nak bangkitkan kebenaran.

Bagi mereka, sekiranya Si Ahli Parlimen Pondan tu benar - benar hilang kepercayaan terhadap Tabung Haji, kenapa dia masih lagi terus menyimpan duit dengan Tabung Haji?

Menurut pandangan mereka, Si Ahli Parlimen Pondan tu sepatutnya menunjukkan tauladan kepada pengikut - pengikut Pakatan Haprak tu terlebih dahulu dan keluarkan semua duit dalam akaun simpanan dia dari Tabung Haji.

Perkara tersebut pernah dilakukan oleh pengikut - pengikut Pakatan Haprak tu akibat terlalu terpengaruh dengan dakyah pembohongan yang dijaja oleh Si Ahli Parlimen Pondan ni.

Tapi IRONIKnya, disebalik dakwaan dan tohmahan yang dilemparkan terhadap Tabung Haji, Si Ahli Parlimen Pondan tu masih juga tak mengambil tindakan sedemikian. Maka sebab itu kenyataan yang dia buat hanya sekadar dendam kesumat dia semata - mata!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.