Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KEMALUAN MAHFUZ BEAN SEMAKIN TERSERLAH!!!

SEMUT HITAM
KEMALUAN MAHFUZ BEAN SEMAKIN TERSERLAH!!!
Sibuk sangat menyokong orang lain sampai ahli diperingkat kawasan sendiri pun dia abaikan. ATAU, adakah tindakan yang dilakukan oleh 'Pengkhianat' ini diperkenankan oleh Mahfuz Bean?

Berita yang diterima dari kawasan PAS Pokok Sena ini memang menjadi satu tamparan baru kepada Mahfuz apabila ada dikalangan ahlinya yang bertindak keluar dari parti secara berjemaah.

Tindakan yang dilakukan oleh Bekas Bendahari PAS Pokok Sena bersama - sama 10 orang lagi rakannya itu adalah disebabkan mereka sudah hilang kepercayaan terhadap pemimpin parti.
Bekas bendaharinya, Yusoff Ariffin berkata, beliau dan beberapa rakan kecewa dengan kepimpinan sekarang dan perjuangan Pas pada hari ini sudah kabur berbanding dahulu. Menurutnya, dahulu Pas mahu menegakkan keadilan dan menjatuhkan Umno, tetapi sekarang hala tuju itu semakin hilang tujuan. Saya bersama Pas selama 30 tahun dan turut memegang beberapa jawatan penting dalam Pas Kawasan Pokok Sena. Bagaimanapun sejak Pas mulai bersekongkol dengan UMNO menyebabkan ramai ahli Pas tergores,” katanya.
Persoalannya, adakah pemimpin yang dimaksudkan itu merujuk kepada pimpinan PAS Pusat atau Si Mahfuz Bean tu sendiri memandangkan dia merupakan Ahli Parlimen kawasan tersebut?

Kalau kita tengok sejak kebelakangan ni pun, Si Mahfuz bean tu rapat jugak dengan pemimpin UMNO. Mungkin itu yang menyebabkan ahli dikawasan dia bertindak meninggalkan PAS.

Tidakkah tindakan mereka yang keluar dari parti itu membuktikan bahawa Si Mahfuz Bean tu sendiri GAGAL menjalankan tugas dan tanggungjawab dia menjaga ahli diperingkat kawasan?

Jika Si Mahfuz Bean tu betul - betul jaga kawasan dia, maka adalah mustahil sekiranya ahli - ahli PAS akan bertindak sedemikian rupa. Tapi, ternyata perkara yang sebaliknya berlaku hari ini.

Sekaligus ianya membangkitkan spekulasi dikalangan ahli - ahli PAS sendiri yang melihat Si Mahfuz Bean tu sebagai 'Gunting Dalam Lipatan' apabila dia hanya membiarkan perkara itu berlaku begitu sahaja. Nampak sangat la sifat ke-MUNAFIK-kan Si Mahfuz Bean tu!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.