Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAHFUZ BEAN PUN TERLIBAT SKANDAL KHALWAT???

SEMUT HITAM
MAHFUZ BEAN PUN TERLIBAT SKANDAL KHALWAT???
Amboi!!! Biar betul Si Mahfuz Bean ni. Takkan la orang lulusan 'SRP' macam dia pun ada 'Nafsu Besar' jugak macam Si Mat Sabu tu? Kalau betul, tak heran la diorang 'Kamching' semacam je.

Tapi kalau betul, respek jugak la dengan Si Mahfuz Bean ni. Setidak - tidaknya, pandai jugak 'sembunyikan' skandal dia tu dari diketahui oleh orang ramai. Takde la macam Si Mat Sabu tu.

Jika selama hari ini, kita hanya tau Si Mat Sabu tu je yang pernah kantoi khalwat dengan isteri bekas pemandu peribadi dia sewaktu menjadi Ahli Parlimen Nilam Puri pada tahun 1997.

Tapi dari pendedahan yang dibuat baru - baru ini, rupanya Si Mahfuz Bean tu juga dikatakan turut terlibat sama. Paling tidak, dia dikatakan telah memberikan 'Inspirasi' ke arah itu.

Katanya, Si Mahfuz Bean tu bersama - sama dengan Si Mat Sabu pernah memberikan 'kata - kata semangat' kepada Muslimut PAS untuk 'berkorban' demi menjaga kepentingan parti.
Normah mendakwa Mat Sabu dan Mahfuz Omar telah menyakinkan beliau bahawa .."perempuan solehah, mana-mana perempuan baik yang melepaskan keletihan mana-mana pemimpin Islam yang berjuang Fisabilillah maka dia mendapat pahala Fisabilillah dari Allah SWT"
Nauzubillah! Takkan JUMUD betul pemikiran diorang ni? Pendedahan itu dipetik dari blog Pena Dari Tanah Melayu yang mengulas mengenai video ceramah yang disampaikan pada tahun 2014.

Persoalannya, adakah semudah itu diorang membuat hukum demi untuk memenuhi kepentingan nafsu serakah diorang sendiri? Takkan la diorang ni lansung tak belajar bab agama?

Dan seandainya dakwaan yang dibuat itu tidak benar, berani tak Si Mahfuz Bean atau Si Mat Sabu tu ambik tindakan yang sewajarnya? ATAU, adakah diorang hanya akan mendiamkan diri begitu saja? Diam maknanya setuju. Tak gitu???

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.