Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAFIZI KENA "SEKOLAH" DENGAN DUP PAS PAHANG!!!

SEMUT HITAM
RAFIZI KENA "SEKOLAH" DENGAN DUP PAS PAHANG!!!
Hahaha!!! Memang masih Mumayyiz lagi Si Rafizi ni rupanya. Tak cukup Aqil Baligh. Tapi ada hati nak kritik orang lain sesuka hati dia je. Kan dah tak pasal - pasal je dia kena 'Sekolah'.

Itu membuktikan taraf pendidikan Si Rafizi ni tidak memberi sebarang makna dalam kerjaya dia sebagai seorang pemimpin Politik. Mudah sangat dia kritikan dia terhadap orang lain dijawab.

Jika sebelum ini, Si Rafizi tu mewakili PKR mengkritik pendirian Hadi Awang yang didakwa 'Tak Sedar Diri' kerana enggan turut serta dalam perhimpunan mendesak Perdana Menteri turun.
Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Hadi Awang semalam, dia menyatakan bahawa pendirian itu adalah bagi mengelakkan budaya Politik Anarki berleluasa di Malaysia.

Merujuk kepada kenyataan yang dibuat oleh Rafizi, yang meminta Hadi Awang agar tidak memberikan gambaran bahawa PAS sokong Najib, ini jawapan Ketua Dewan Ulama PAS Pahang:
"Jauh lagi jarak pemikiran Rafizi untuk mengejar pemikiran dan pendekatan politik TGHH. Rafizi patut belajar dengan peristiwa kajang move dan pertukaran MB Selangor. Kalau pun tak mampu belajar ilmu politik dari Al quran..maka belajarlah dari pengalaman," jelasnya dalam status dilaman Facebook.
Disitu sahaja kita dah boleh nampak ke-BODOH-an Si Rafizi tu dalam mengutarakan hujahnya terhadap pendirian yang telah dibuat oleh Hadi Awang selaku Presiden PAS sebelum ini.

Dan tidak cukup setakat itu sahaja. Bahkan kenyataan Rafizi itu juga turut diperlekehkan oleh Ketua Dewan Ulama PAS Pahang dengan menganggap dia masih lagi belum mumayyiz lagi.
Nah! Kan dah tak pasal - pasal je Si Rafizi tu hilang kemaluan. Hakikatnya, bukan ketinggian ilmu akademik tu yang jadi pengukur. Sebaliknya, kemampuan untuk berfikir dengan kepala otak tu yang lebih penting. Bukannya menggunakan Kepala Lutut!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.